Kom ook naar: “Concert By Chance”

In tijden van onzekerheden, van meer financiële uitgaven en een onrustige maatschappij zijn we misschien toe aan een ontspannen muzikaal moment. Dit in de vorm van een concert op vrijdag en zaterdag 28 en 29 oktober 2022 in Boekel. Een kans die je niet moet laten liggen, anders gezegd maak er gebruik. Een concert met gratis entree met een kopje koffie/thee en met de mogelijkheid een betaalbare consumptie te nuttigen. Kan dat nog wel in deze tijden waar alles veel duurder wordt? Ja, dat kan!!

Muziekgroep Imemato samen met harmonieorkest en slagwerkgroep van EMM gaan dit organiseren en waar maken. Het is geen toeval dat deze twee muzikale verenigingen elkaar weten te vinden, of in dit geval toch wel! In ieder geval maken EMM en Imemato gebruik van kansen en mogelijkheden en dit wordt omgezet in “Concert By Chance”. De locatie waarin dit gaat plaats vinden is de Boekelse Agatha kerk, waarin een concert achtige sfeer wordt gecreëerd. Tijdens de eerste concertavond op de vrijdag is er ook een moment met extra aandacht voor vele Boekelse echtparen die het afgelopen jaar een 50- 60 jubileum huwelijk gevierd hebben. De betreffende echtparen worden hierover nog geïnformeerd, zo ook de gedecoreerden van het afgelopen jaar

Noteer in de agenda 28 en 29 oktober “Concert By Chance”, aanvang 19.30 uur.

Er wordt gewerkt met gratis entreekaarten deze zijn vanaf 1 oktober op te halen bij Maaikes minimode, bij Mies en bij Nootkracht allen gevestigd in Boekel.