Rabo ClubSupport: Steun Muziekgroep Imémato en stem!

Imémato is een muziekgroep uit Boekel, bestaande uit ruim zestig zangers, zangeressen en muzikanten. Ons repertoire gaat van André Hazes tot Freddy Mercury, van Coldplay tot Metallica. We zijn hét koor van de Boekelse proms, de Sense of Harmony en luisteren ieder jaar zowel de nachtmis als de carnavalsmis op. Dit jaar vieren we ons 50 jarig bestaan met activiteiten voor en met de Boekelse bevolking. Een geweldig jaar onder ons motto ‘ik zing niet omdat ik blij ben, ik ben blij omdat ik zing’!

creatieve ideeën en Rabo Clubsupport kunnen wij dit wellicht realiseren. Steun ons zodat niet alleen wij maar ook vele mensen uit Boekel en Venhorst nog jaren van onze muziek kunnen genieten!

Hoe werkt het? Alle leden van de Rabobank Uden Veghel kunnen van 27 september t/m 11 oktober 2019 hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of stichting. Hoe meer stemmen je als vereniging ophaalt hoe hoger het bedrag dat je uitgekeerd krijgt! Stemmen kan via https://www.clubkascampagne.nl/

Omdat wij dit blijde gevoel met heel Boekel willen delen, organiseren wij op 26 oktober aanstaande een karaokeavond in ’t Menneke. We gooien de stembanden los vanaf 20:30 uur en nodigen iedereen van harte uit luidkeels mee te komen zingen!

Een muzikaal optreden staat of valt met een goede geluidsinstallatie maar goede apparatuur is ontzettend duur. Ieder jaar slagen wij erin wat geld opzij te leggen om onze installatie te laten repareren. Om op dit terrein een en ander te verbeteren of te vervangen is meer geld nodig. Door allerlei creatieve ideeen kunnen wij dit wellicht realiseren. Steun onszodat niet alleen wij maar ook vele mensen uit Boekel en Venhorst nog jaren van onze muziek kunnen genieten!

Dus bent u zelf lid van Rabobank Uden Veghel of heeft u familie of kennissen die lid zijn? Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk gestemd wordt op Muziekgroep Imémato en daarnaast natuurlijk op onze collega clubs en verenigingen uit Boekel!

Hartelijk dank, namens Muziekgroep Imémato